Read more: http://epg-studio.blogspot.com/2009/08/image-membesar-ketika-kursor-diatasnya.html#ixzz1cmXuB9xY

Popular Posts

Sunday, 6 November 2011

SYABIAN :)

sape yg kat ats tu ?
yg sorang tu mmg aku . yg lg sorang tu ?
emm . tu lhaaa SAHABAT  aku . NUR SYAHIRA HAMZAH namenye .
orang kedue trpenting dlm hidop aku lpas fmily aku :)
aku syg dea ni tau . syg gile . tak tipu pnye .
kdg-2 ade jugak kitorang bgadoh tp tak lame a . tak bole doww kalau tak ckp dgn dea ni .
sunyi hari-2 aku . haha . kdg-2 ade yg ckp kitorang less .
so what ? kitorg syg satu same laen . lantak a org nak ckp ape .
dea ni kalau korang nak tau hati tisu tau . snang gile nak nnges . haha
lpas tu dea tkot dgn org gile . nmpk org gile nti dea lari . haha
kitorg byk prbezaan tau .
dea baik , susa nak mara , tak pena tggi suare .
aku tak . aku snang nak mara . haha
kalau org buad hal dgn dea pon , aku yg brangin . aku tak suke dea sdeyy .
nti dea takde mood dgn aku . dah aku bosan .
kitorang ni susa snang same-2 . suke duke bersame .
dea slalu ade dgn aku time aku hepy dan sdeyyy . mcm tu jugak aku :')
aku tkot sgt kalau dea lupekn aku tau . aku tak pena lupekn dea .
kitorg kan slalu text da mcm pkwe mkwe .
dea nak pegi mane-2 msti inform kat aku . best tak ? best kan ? haha
lg satu , dea ni dga ckp aku . nak tau knape ?
sbb kalau aku ckp ape-2 , dea msti ikot . special tak aku ? pkwe dea pon dea tak lyn cmtu tau . haha
wlau dgn sape pon aku kwn , syg aku kat dea ttap same . tak pena kurang weyy .
aku harap relation kitorg ni kkal smpai bile-2 .

AKU SAYANG KAU SAHABAT :)

No comments:

Post a Comment