Read more: http://epg-studio.blogspot.com/2009/08/image-membesar-ketika-kursor-diatasnya.html#ixzz1cmXuB9xY

Popular Posts

Friday, 4 November 2011

> budakbarublaja

assalamualaikum :)

ape ? blog aku tak cntek ?
mmg pon :( aku bru blaja buad kejadah ni . taktau lhaa jdik hape dgn bnde ni . haha

aku just nak knlkn diri aku sbb aku tau korang nak knl aku . haha
taknak ? oke bla :)
pd sesape yg nak tau oke aku bgtau ni .
name aku biyan . name pnoh ? nur nabihan abdul rashid .
budak-2 pggil aku chodd . kenape chodd ? tak pyh tau bole ? haha
aku berumur 17 . but aku rendah . so what ? bia lhaa aku tggi ke rendah ke . haha
aku dduk di dlm rumah di felda yg bername lokheng di dlm bndar kota tinggi di negeri johor bahru .
haha . pnjg kan ? saje nak nyusahkan korang --'
aku ni prangai mcm haram even aku bertudung . so , aku tak perlukan kau untuk menilai aku .
phm babe ? oke good :)
tak suke org mnyibok sgt hal aku . nti aku hangin bru kau tau langit tggi rendah . haha
aku suke bercakap . tak suke ? lantak kau lhaa . yg pnting aku suke :)
da-2 jgn nnges . aku tak mara pon . haha . bengong ? yesss aku mmg bengong :)
kwn-2 aku knl a aku mcm mne . aku ni kdg peramah tp kdg mcm SIAL . haha
time mood aku baek , aku akn ketawe spnjg hari dan bile mood aku tak baek pon , aku tetap akn ketawe .
tp ketawe laen mcm sikit . haha . kalau aku not in mood , jgn a tgor aku . sbb nti kalau kne tgking tak pasal-2 kau hangin pulak kan ?
aku benci org interupt mase aku tga berceloteh dgn cite aku yg enta pape tu .
nti muke aku ni dgn sndirinye akn mmbuat mimik yg mnyakitkan hati . phm tak ? phm ? mmg bgossss . hahaha

oke lhaaa . penad lhaa beb . cite aku ni byk lg tau . kalau cite , kalah kau pnye cite tau . haha
pape hal pon , selamat berkenalan :)

No comments:

Post a Comment