Read more: http://epg-studio.blogspot.com/2009/08/image-membesar-ketika-kursor-diatasnya.html#ixzz1cmXuB9xY

Popular Posts

Thursday, 1 December 2011

SAHABAT :(

akhirnye aku MERDEKA dlm erti kate sebenar .
nak tau knape ? sbb aku da abes SPM .
tp aku sdeyy . lpas ni da jarang jmpe kawan-2 .
smue dgn haluan masing-2 kan . emm . mcm mane lhaa kan .
hari tanpe kawan-2 . mase skola , ari-2 jmpe kawan .
ni da tak .da susa . masing nak klua dr lokheng ni .
aku harap a diorang tak lupe aku sbb aku takkan lupe diorang .
kenangan-2 dgn diorang , suke-duke dgn diorang .
emm . tak bole lupe . buad hal same-2 , kena mara same-2 .
ketawe kuat-2 dlm kelas , nyanyi smpai org laen mara . huhu
byknye knangan kite SAHABAT :(
aku takkan lupekan korang weyy .

NUR SYAHIRA HAMZAH
SITI FATIMAH MOHD ADRIS
RASYIDAH MASKHON
NUR SAZZREEN MOHD AMIN
SALBIAH MAT AROS
NURUL ATIKAH MAHPOZ
NOR DASIRA SAMSUDIN

bermacam-macam kenangan kite cipte bersame
bermacam-macam masalah kite hadapi bersame
bermacam-macam konflik kite selesaikan bersame
bermacam-macam dugaan kite tempuhi bersame

ingt lhaa semue tu wahai SAHABAT
kenangi lhaa semue tu wahai SAHABAT
hargai lhaa setiap memori kite wahai SAHABAT

aku sayang kamu semue :')




Sunday, 6 November 2011

SYABIAN :)

sape yg kat ats tu ?
yg sorang tu mmg aku . yg lg sorang tu ?
emm . tu lhaaa SAHABAT  aku . NUR SYAHIRA HAMZAH namenye .
orang kedue trpenting dlm hidop aku lpas fmily aku :)
aku syg dea ni tau . syg gile . tak tipu pnye .
kdg-2 ade jugak kitorang bgadoh tp tak lame a . tak bole doww kalau tak ckp dgn dea ni .
sunyi hari-2 aku . haha . kdg-2 ade yg ckp kitorang less .
so what ? kitorg syg satu same laen . lantak a org nak ckp ape .
dea ni kalau korang nak tau hati tisu tau . snang gile nak nnges . haha
lpas tu dea tkot dgn org gile . nmpk org gile nti dea lari . haha
kitorg byk prbezaan tau .
dea baik , susa nak mara , tak pena tggi suare .
aku tak . aku snang nak mara . haha
kalau org buad hal dgn dea pon , aku yg brangin . aku tak suke dea sdeyy .
nti dea takde mood dgn aku . dah aku bosan .
kitorang ni susa snang same-2 . suke duke bersame .
dea slalu ade dgn aku time aku hepy dan sdeyyy . mcm tu jugak aku :')
aku tkot sgt kalau dea lupekn aku tau . aku tak pena lupekn dea .
kitorg kan slalu text da mcm pkwe mkwe .
dea nak pegi mane-2 msti inform kat aku . best tak ? best kan ? haha
lg satu , dea ni dga ckp aku . nak tau knape ?
sbb kalau aku ckp ape-2 , dea msti ikot . special tak aku ? pkwe dea pon dea tak lyn cmtu tau . haha
wlau dgn sape pon aku kwn , syg aku kat dea ttap same . tak pena kurang weyy .
aku harap relation kitorg ni kkal smpai bile-2 .

AKU SAYANG KAU SAHABAT :)

he's my CAPITAL A :')

time will tell
in a meantime
you maybe away from my arms
but you'll never be away from my heart
maybe you'll say that is all lies
but baby believe me
there is no one like you
how you help me find the truth
i could never forget how good it was
when i'm still with you
the smile on your face
and the kiss that you gave
all the love that i feel
i'll show
how much i love you
eventhough we're not together
remembering you
for the rest of my life
tau tak ni lagu ape ? ni lgu time will tell . someone gave this song to me . nice kan ? but tak lame nice nye . bape hri lpas tu dea ckp dea dlm proses nak knl dgn someone ni . ape prasaan korg bile korg lg due hari nk SPM then org yg korg tggu slme ni ckp mcm tu ? down kan ? mcm tu lhaa aku . tp aku tak pena nk tnjuk yg aku down . aku taknak dea tau aku sdeyy . aku nak SPM . aku nk bggekn mak abh aku . dea ckp nak crik aku lpas SPM . yelaa . aku tggu . cume aku tak pkse . aku tkot jdik bnde yg aku taknak . aku s****g dea . still mcm dulu . tak pena kurang . but now , aku nk fokus pd SPM aku . doakan aku berjaye ehh . lpas SPM nti aku story-2 lg . daaa :)

Friday, 4 November 2011

> nyaweku

emmm . sape mereka ?
mereka lhaa nyawaku :) acehh . haha
diorang ni lhaaa keluarge aku . dlm susa dan dlm senang .
tak pena tggalkan aku tau .
yesss . aku sorang anak pmpuwan .
aku syg diorang ni . nak aku knlkan satu-2 tak ?
taknak ? oke berambos :)
yg nak tu sini aku knlkan ehhh .

papa aku msti tau yg mane kan ? haha
name beliau abdul rashid ahmad .
mama aku pulak rofiah sulaiman .
adq aku yg pling kecik tu muhammad nabil namenye .
then yg no 3 blkg papa aku tu muhammad nuaim .
then yg lg sorg tu muhammad nukman .

besa tak keluarge aku ? tak lhaa besa mane kan .
tp aku hepy ade family mcm ni . aku tak suke org sakedkan aty kluarge aku ni .
aku dgn adq-2 aku sgt baek hbungnnye .
kitorg jarang bergado tp kalau da gado tu , parah a . haha
mama aku pnyaba orgnye tp kalau dea jerit , halilintar pon kalah weyy . haha
papa aku baek sgt . dea mnjekn aku sgt . hehe

smpai sini je bole tak ? penad :(
nti-2 cite lg ehhh .
daaaa :)

> budakbarublaja

assalamualaikum :)

ape ? blog aku tak cntek ?
mmg pon :( aku bru blaja buad kejadah ni . taktau lhaa jdik hape dgn bnde ni . haha

aku just nak knlkn diri aku sbb aku tau korang nak knl aku . haha
taknak ? oke bla :)
pd sesape yg nak tau oke aku bgtau ni .
name aku biyan . name pnoh ? nur nabihan abdul rashid .
budak-2 pggil aku chodd . kenape chodd ? tak pyh tau bole ? haha
aku berumur 17 . but aku rendah . so what ? bia lhaa aku tggi ke rendah ke . haha
aku dduk di dlm rumah di felda yg bername lokheng di dlm bndar kota tinggi di negeri johor bahru .
haha . pnjg kan ? saje nak nyusahkan korang --'
aku ni prangai mcm haram even aku bertudung . so , aku tak perlukan kau untuk menilai aku .
phm babe ? oke good :)
tak suke org mnyibok sgt hal aku . nti aku hangin bru kau tau langit tggi rendah . haha
aku suke bercakap . tak suke ? lantak kau lhaa . yg pnting aku suke :)
da-2 jgn nnges . aku tak mara pon . haha . bengong ? yesss aku mmg bengong :)
kwn-2 aku knl a aku mcm mne . aku ni kdg peramah tp kdg mcm SIAL . haha
time mood aku baek , aku akn ketawe spnjg hari dan bile mood aku tak baek pon , aku tetap akn ketawe .
tp ketawe laen mcm sikit . haha . kalau aku not in mood , jgn a tgor aku . sbb nti kalau kne tgking tak pasal-2 kau hangin pulak kan ?
aku benci org interupt mase aku tga berceloteh dgn cite aku yg enta pape tu .
nti muke aku ni dgn sndirinye akn mmbuat mimik yg mnyakitkan hati . phm tak ? phm ? mmg bgossss . hahaha

oke lhaaa . penad lhaa beb . cite aku ni byk lg tau . kalau cite , kalah kau pnye cite tau . haha
pape hal pon , selamat berkenalan :)